Så exakt vad är det vi gör?

Löpande innehåll

Kanske har du en blogg som behöver fyllas med roliga medarbetarintervjuer, krönikor, dina topp tre bästa tips och berättelser från er vardag? Kanske en sportsajt som behöver uppdateras med uppgifter kring de senaste värvningarna och rykten kring Zlatans nya klubbadress? Eller varför inte en affiliatesida som ska fyllas på med djupgående SEO-innehåll?

Presentationstexter

Det finns vissa delar som alltid är med på en hemsida. En Om Oss-text kan till exempel vara trevligt oavsett vilken bransch det gäller. Vår Historia, sidan där du berättar om hur företaget kom till och vad ni vill med ert företagande, kan också vara bra att ha med. Precis som Vad Vi Gör-sidan där ni förklarar vad det är ni erbjuder era kunder.

Sånt som säljer

Har någon någonsin tittat på ditt företagsnamn eller hemsida och sagt ”Men vad gör ni egentligen?”. Lugn, det händer. Sanningen är samtidigt att om folk inte förstår vad du erbjuder kommer de aldrig att köpa av dig eller sprida ordet om ditt företag vidare till andra. Så enkelt är det. Kundcase är därför ett av många superbra sätt för att få potentiella kunder att förstå. Inte bara exakt vad det är ni gör, men också vad det är som gör er bättre än alla andra. Och kanske vad det är som utmanar er från att vara ännu bättre (sånt får man faktiskt vara ärlig med).

Sociala Medier

Sociala medier är idag en given kanal för de flesta, men kräver samtidigt högt tempo och fingertoppkänsla för att lyckas. Något som ofta får småföretagare som dig att känna sig överväldigade - innan allt till slut lastas över på den där stackars praktikanten. Med vår hjälp slipper du ligga sömnlös över risken för klumpiga Facebook-inlägg och uteblivna kundkontakter. Vi tar hand om kommunikationen på Facebook, Instagram, LinkedIn och YouTube, så du kan lägga energi på kärnverksamheten. Den goda sömnen bjuder vi på.

🔒Webbutveckling

Vi vill hjälpa dig ta ett helhetsgrepp kring din marknadsföring. Därför kommer vi snart lansera ytterligare tjänster som spetsar till ditt varumärke - däribland webbutveckling. Vi skriver tex och bygger hemsidan åt dig. Skönt va?

Vår filosofi

Vår filosofi är enkel. Marknadsföring ska vara roligt. Vi tror nämligen att roliga projekt ger bäst resultat. Det ska klia i fingrarna innan kontraktet ens är påskrivet. Därför tackar vi vänligt nej till uppdrag som inte känns 100% rätt och lägger istället energin där den gör nytta. Till exempel i andra projekt tillsammans med dig. Det blir roligast för alla – och bäst för dig som kund.

Erik Eidissen

Erik Eidissen

Puckstoppande innehållsansvarig med stenkoll på finansmarknaden

Alexander Carlsson

Alexander Carlsson

Kaffefanatisk kommunikationsstrateg som springer milen på 45 minuter

Pamela Garcia

Pamela Garcia

Tokorganiserad administratör som gärna dansar salsa i köket

Hör av dig till oss!