Lär känna oss på Spajk

Spetsig kommunikation på ett enkelt sätt.

Idé blir verklighet

Spajk grundades ur askan från coronakrisen 2020. Erik och Alex, två gamla hockeypolare från norra Stockholm, hade då funderat en längre tid på hur de kunde hjälpa mindre företag spetsa till kommunikationen runt sina varumärken. Där av namnet Spajk från engelskans ‘spike’, som innebär att förse något med spets. 

En lite enklare byrå

Med vår kunskap inom innehållsskapande, strategi och analys – i branschspråk kallat ‘inbound marketing’ – tyckte vi att det var en bra idé att starta en egen liten innehållsverkstad. Vi erbjuder marknadsföring som gör nytta utan att krångla till det. Genom att tänka kreativt och ha kul tillsammans med dig som kund hittar vi lösningar du kan vara stolt över.

De kallar oss rookies

Nu brukar de flesta nämna sin långa erfarenhet och alla storkunder de jobbat med. Men för att vara helt ärliga har inte vi hållit på så länge. Vissa skulle kanske till och med kalla oss “rookies”. 

Det tycker vi är okej. Vi känner oss trygga i vad vi kan. Våra vassa pennor, vårt driv att överträffa dina förväntningar och främst av allt; vår förmåga att förstå vad du behöver – även när du kanske inte ens riktigt vet själv.

Här när du behöver oss

Vi är gänget du kan höra av dig till när du vaknar i panik över en text som måste vara klar tills imorgon, men som inte ens är påbörjad. Du kan också höra av dig till oss när du planerar något långsiktigt och behöver texter som får dig att synas högt upp i sökresultaten på Google. Vi hjälper dig skapa innehåll till dina sociala medier och hemsida. Eller varför inte ett intresseväckande pressmeddelande om kunden som precis kritade på?

Vi älskar kaffe!

Låter vi som ett spännande gäng att jobba tillsammans med? Hör av dig till oss idag så tar vi en fika!

Hör av dig till oss!

Erik Eidissen

Erik Eidissen

Innehållsansvarig

Erik är hockeymålvakten med full koll på hur en text ska skrivas för att hamna längst upp i sökresultatet på Google. Även om han helst skriver utbildande texter om finansmarknaden lyckas han alltid – på något sätt – få till bländade texter oavsett bransch. Så vare sig du har en blomsteraffär med en blogg som behöver piggas upp eller ett nyhetsbrev över dagens fem bästa aktier så är Erik your guy.

Erik tog sin kandidatexamen inom marknadsföring på University of Nevada, Las Vegas. Han har sedan dess jobbat som mediekoordinator på världens största pokerturnering och frilandsskribent för några av Sveriges största affiliatesajter. 

Alexander Carlsson

Alexander Carlsson

Kommunikationsstrateg

När Alex inte dricker kaffe med konstiga, exotiska smaker eller flåsar sig igenom ett varv i löparspåret funderar han gärna på hur ditt företag på bästa sätt kan berätta för andra hur trevliga ni är att jobba med. Om ni är trevliga, alltså. Kanske är ni främst superkunniga och bra på att hitta nya lösningar? Ja, då är det en vinkel Alex gärna sätter tänderna i. 

Alex är utbildad marknadsförare vid Lindenwood University i St Louis, där han tog sin kandidatexamen inom marknadsföring med fokus på interaktiv webbdesign. Har flera års erfarenhet som kommunikatör, bland annat inom utbildnings- och it-branschen.  

Pamela Garcia

Pamela Garcia

Administratör

Med två kreativa och drivna grabbar vid sin sida är det lätt att saker blir kvar hängandes i luften. Tur då att Pamela är ett proffs på ordning och reda, och en jäkel på att se till så allt blir rätt gjort. Efter en lång arbetsdag släpper hon sen gärna loss med lite salsa på köksgolvet. Hon bad oss också berätta att hon gärna ställer upp om du har en hund som behöver passning

Pamela har även hon en kandidatexamen från Lindenwood University, men inom finans och internationella affärer. Förutom administration ligger hennes främsta kunskaper inom logistik och kundservice där hon jobbat för flera internationella företag.